În weekend-ul de Moș Nicolae, polițiștii suceveni i-au amendat drastic pe cei care au încălcat legislația rutieră


Intră acum și în grupul de

În loc de nuielușe, polițiștii rutieri suceveni le-au dat șoferilor indisciplinați amenzi de peste o sută de mii de lei, mulți dintre cei care au încălcat legislația rămânând fără permise și certificate de înmatriculare.

politie amenzi

Potrivit IPJ Suceava, în perioada 4 – 6 decembrie a.c., Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile de profil din teritoriu, sprijiniţi de poliţiştii de siguranţă publică, au organizat şi desfăşurat acţiuni tematice pe drumurile publice din judeţ în vederea depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice, precum şi a celor care încalcă regimul legal de viteză.

Astfel, în cadrul acţiunii au fost constatate 14 infracţiuni rutiere și au fost aplicate 429 de amenzi în valoare de 102.695 lei, din care 223 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

De asemenea, 33 de permise de conducere și 10 certificate de înmatriculare au fost reţinute pentru abateri la regimul rutier.

„Pentru identificarea şoferilor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice au fost testate cu aparatul etilotest peste 350 de persoane”, au informat reprezentanții IPJ Suceava. (M.T.)


Intră acum și în grupul de