Grav accident la Vereşti provocat de un şofer băut. Un bărbat a murit, iar o fetiţă de 12 ani grav rănită


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a murit şi o fetiţă în vârstă de 12 ani a fost grav rănită, luni seara, în urma unui accident produs pe DJ 290 între Vereşti şi Fântânele.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, un autoturism VW Polo, condus de Andrei Hanganu în vârstă de 27 de ani din Zvoriştea, în care se aflau alte patru persoane, circula pe DJ 290 între Vereşti şi Fântânele, iar într-o curbă, din cauza vitezei, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac.

În urma accidentului, un bărbat, Nicolae Lemnariu, care stătea pe locul din dreapta faţă de lângă şofer, a murit în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul de intervenţie.

pompieri smurd accident

Pe bancheta din spate se aflau o femeie, Cornelia Saicu de 40 de ani împreună cu cele două fete ale sale în vârstă de 12 ani  şi, respectiv, 6 ani.

Fata de 12 ani a suferit răni grave şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Şoferul, care nu a fost rănit, a fost testat de polţiştii care au făcut cercetarea la faţa locului cu etilotestul şi s-a stabilit că acesta avea 0.39 mg/l alcool pur în aerul expirat.

El este cercetat penal pentru ucidere din culpă şi conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.(N.B.)


Intră acum și în grupul de