Farmacia Help Net s-a deschis în Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

De curând, Help Net, unul dintre cele mai puternice lanțuri naționale de farmacii, a deschis un punct de lucru în Iulius Mall Suceava, informează reprezentanții complexului comercial într-un comunicat de presă.

Situată la parterul Iulius Mall, noua farmacie Help Net vine în întâmpinarea clienților cu un pachet complet de soluții pentru sănătatea lor, atât prin tratamentele și accesoriile medicale, cât și printr-o varietate de produse naturiste.

Help Net Iulius Mall Suceava 02

”Farmaciile Help Net pun clientul în centrul atenției, oferind servicii de calitate și tratamente personalizate. Aici, pacienții pot beneficia de produse noi și variate, consiliere gratuită, prețuri atractive și oferte speciale. Pe lângă ridicarea preparatelor de pe rețetele medicale, Help Net oferă asistență tuturor celor interesați de cosmetice, produse de îngrijire și alte articole, în funcție de preferințele lor și de caracteristicile care li se potrivesc. Datorită sfaturilor de la specialiștii Help Net, pacienții au acces gratuit la informație, recomandări adaptate și posibilitatea de a face cele mai bune alegeri pentru o viață sănătoasă și o stare de bine. În plus, pot beneficia de servicii gratuite de măsurare a tensiunii arteriale și a greutății corporale, dar și de Cardul de Fidelitate Help Net, care le oferă variate beneficii și discounturi.

Fondate în anul 1998, Farmaciile Help Net sunt una dintre cele mai puternice rețele de farmacii din România aflată în continuă extindere, ce numără, în prezent, peste 200 de unități, în cele mai importante orașe ale țării, și peste două milioane de clienți.

Prin deschiderea Farmaciei Help Net, Iulius Mall și-a completat portofoliul de servicii de care bucovinenii dispun într-un singur loc. Cei care vin la cumpărături își pot rezolva și problemele cotidiene, la Iulius Mall găsind: curățătorie, agenții de turism, transfer de bani, unități bancare, Serviciul de Evidență a Persoanelor Suceava, Serviciul de Permise Auto și Înmatriculări, sală de internet și multe altele”, se arată în comunicatul transmis de Iulius Mall. (Irina L.)


Intră acum și în grupul de