FOTO Moș Crăciun a împărțit copiilor 5.000 de cadouri în centrul Sucevei


Intră acum și în grupul de

cadouri (34)

Moș Crăciun a împărțit copiilor cuminți 5.000 de cadouri din partea Primăriei Suceava, marți seara, începând cu ora 17.00, pe scena amenajată lângă bradul împodobit din centrul orașului.

„Conform tradiției, noi, cei care conducem Primăria municipiului Suceava, am vorbit cu Moș Crăciun și l-am rugat să vină să aducă cadouri copiilor cuminți”, le-a spus primarul Sucevei, Ion Lungu, celor adunați în centrul orașului.

harsovschi lungu doroftei

Alături de părinți și bunici, copiii s-au așezat conștiincioși în rândul format și au așteptat cu nerăbdare să primească darurile moșului.

Pentru cadourile primite, copiii i-au cântat lui Moș Crăciun colinde și i-au recitat poezii, demonstrând că într-adevăr au fost cuminți la grdiniță sau la școală.

Potrivit viceprimarului municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, în punguțele cu cadouri ajutoarele lui Moș Crăciun au pus câte un Snacks Star, o pungă de napolitane Joe, un baton de ciocolată Snickers, un croissant 7Days și o pungă de bomboane de pom „Laura”.

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi a mai arătat că valoarea unui cadou este modică, de doar 10.90 lei. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de