PSD nemultumit de modul cum se lucreaza la inlocuirea retelelor de termoficare


Intră acum și în grupul de

Liderul grupului de consilieri PSD din Consiliul Local Suceava, Virginel Iordache, a cerut luni, sefului executivului local, Ion Lungu, o sedinta extraordinara a deliberativului local in care sa fie analizata la sange activitatea SC Termica SA Suceava. Liderul PSD este nemultumit de faptul ca sucevenii din 6 asociatii de proprietari din municipiu risca sa ramana fara apa calda si caldura in perioada urmatoare din cauza prelungirii termenului de finalizare a lucrarilor de inlocuire a retelelor de alimentare cu agent termic.

Iordache a declarat intr-o conferinta de presa ca este extrem de nemultumit de modul in care se lucreaza in municipiul resedinta de judet si a cerut de la primarul Lungu actiuni care sa conduca la urgentarea finalizarii lucrarilor.

Mai mult, Iordache sustine ca social-democratii sunt dispusi sa recurga si la „actiuni de protest” pentru a face ca lucrurile sa mearga in directia dorita de ei. Pe deasupra, liderul PSD a mai explicat ca primarul Lungu ar trebui sa aiba in continuare drept prioritate refacerea arterelor afectate de sapaturi concomitent cu readucerea spatiilor verzi la stadiul initial.


Intră acum și în grupul de