PSD nemultumit de modul cum se lucreaza la inlocuirea retelelor de termoficare

Liderul grupului de consilieri PSD din Consiliul Local Suceava, Virginel Iordache, a cerut luni, sefului executivului local, Ion Lungu, o sedinta extraordinara a deliberativului local in care sa fie analizata la sange activitatea SC Termica SA Suceava. Liderul PSD este nemultumit de faptul ca sucevenii din 6 asociatii de proprietari din municipiu risca sa ramana fara apa calda si caldura in perioada urmatoare din cauza prelungirii termenului de finalizare a lucrarilor de inlocuire a retelelor de alimentare cu agent termic.

Iordache a declarat intr-o conferinta de presa ca este extrem de nemultumit de modul in care se lucreaza in municipiul resedinta de judet si a cerut de la primarul Lungu actiuni care sa conduca la urgentarea finalizarii lucrarilor.

Mai mult, Iordache sustine ca social-democratii sunt dispusi sa recurga si la „actiuni de protest” pentru a face ca lucrurile sa mearga in directia dorita de ei. Pe deasupra, liderul PSD a mai explicat ca primarul Lungu ar trebui sa aiba in continuare drept prioritate refacerea arterelor afectate de sapaturi concomitent cu readucerea spatiilor verzi la stadiul initial.