Tânăr din Stulpicani reținut de polițiști pentru 24 de ore pentru că transporta țigări de contrabandă de aproape 20.000 lei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Stulpicani, a fost reținut de polițiști sâmbătă după-amiază, după ce în mașina lui au fost găsite țigări de contrabandă în valoare de aproape 20.000 lei.

contrabanda 1

Potrivit Poliței Județene, sâmbătă, în jurul orei 16.40, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a identificat în trafic pe DN 17, pe strada Argestru din localitate, un autoturism al cărui șofer a virat imediat pe un drum lateral, în viteză, la vederea polițiștilor.

Din acest motiv, oamenii legii au trecut în urmărirea mașinii, iar după aproximativ 500 metri au reușit să-l oprească pe șofer.

„Pe bancheta din spate şi în portbagajul mașinii au fost găsite 1.990 pachete cu țigări netimbrate, conţinând 39.800 bucăţi ţigarete de contrabandă”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Sursa citată a menționat faptul că țigările în valoare de aproximativ 20.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, mașina de circa 6.000 de euro a fost indisponibilizată, iar tânărul a fost reținut pentru 24 de ore în arestul I.P.J. Suceava. El este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de arestare preventivă. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de