Brazi de Crăciun tăiați ilegal, scoși la vânzare în piețele din Suceava


Intră acum și în grupul de

Poliţişti ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava au constatat, duminică dimineața, că în cele mai importante piețe din municipiul reședință de județ sunt scoși la vânzare brazi de Crăciun tăiați ilegal.

brazi craciun

Poliția Județeană a informat că duminică, în jurul orei 08:15, polițiștii au identificat, în piaţa agroalimentară „Centrală” şi „George Enescu” doi bărbați care ofereau spre vânzare 44 de pomi de Crăciun fără a deţine documente de provenienţă.

„Cei doi  au fost sancţionaţi contravenţional conform Legii nr. 171/2010 și Legii 12/1990. S-a dispus confiscarea cantităţii de 44 pomi de Crăciun, care au fost predaţi în custodia lucrătorilor Ocolului Silvic Pătrăuţi”, se arată într-un comunicat al Poliției Județene.

Oamenii legii atrag atenţia cu privire la respectarea legislaţiei în domeniul silvic şi solicită cetăţenilor să dea dovadă de responsabilitate şi spirit civic şi să sesizeze de îndată Poliţia atunci când iau la cunoştinţă despre acte ilicite în ceea ce priveşte exploatarea, transportul, depozitarea sau comercializarea de material lemnos de orice natură, în special a brazilor de Crăciun. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de