33 de intervenții ale pompierilor militari suceveni în 24 de ore


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari suceveni au intervenit, de duminică dimineața și până luni dimineața, în 33 de misiuni din domeniul situaţiilor de urgenţă.

pompieri isu interventie accident senilata nechifor nica drona autofreza hoffman harasim (90)

 

 

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, a explicat că 23 au fost intervenţii de acordare a primului ajutor în diverse cazuri medicale, de către echipajele pompierilor paramedici SMURD, 3 misiuni au fost pentru localizarea şi lichidarea unor incendii, iar 7 intervenţii au fost în urma unor accidente rutiere.

Găleată a menționat că în Suceava și Șcheia s-au produs câte două accidente, iar câte unul în localitățile Vicovu de Jos, Câmpulung Moldovenesc şi Siret.

„Pompierii militari au descarcerat o persoană şi au acordat asistenţă medicală în cazul a 11 răniţi”, a menționat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată.

Una dintre intervențiile pompierilor militari suceveni a fost pentru lichidarea unui incendiu ce a izbucnit la un autoturism care se afla parcat în curtea gospodăriei unui localinic din Arbore. Incendiul a fost anunțat luni dimineaţă, la ora 5:00, iar la sosirea echipajelor Gărzii de Intervenţie Solca ardea partea din faţă a maşinii, existând pericolul de propagare la întregul automobil, dar şi la casa de locuit, aflată în imediata apropiere.

„Incendiul a fost lichidat în mai puţin de o oră şi au ars şi s-au degradat toate elementele combustibile din compartimentul motor”, a spus Găleată.

El a menționat că incendiul a izbucnit cel mai probabil de la un scurtcircuit produs la un conduct electric defect. Pompierii au salvat restul maşinii şi casa proprietarului. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de