Intrevedere cu o delegatie a companiei Renault


Intră acum și în grupul de

Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu a avut o întrevedere cu o delegatie a companiei Renault, condusa de Carlos Ghosn, presedintele grupului Renault-Nissan, se precizeaza într-un comunicat al Biroului de Presa al Guvernului. În cadrul întrevederii, premierul Tariceanu a subliniat rolul important pe care dezvoltarea industriei auto îl are pentru România. Seful Executivului a apreciat investitiile pe care firma Renault le-a facut în România, care au contribuit la mentinerea unui climat de afaceri atragator pentru alti investitori si, în acelasi timp, au creat noi locuri de munca, bine platite.

În cadrul discutiilor, premierul si-a aratat sustinerea pentru investitiile straine de anvergura. Executivul încurajeaza aceste investitii, care genereaza valoare adaugata, locuri de munca, a afirmat premierul Tariceanu. Un impact deosebit îl au programele de cercetare si proiectele de inovare lansate în România de Renault.

Presedintele grupului Renault-Nissan, Carlos Ghosn, i-a prezentat premierului Tariceanu perspectivele investitiilor pe care compania intentioneaza sa le realizeze în România în perioada urmatoare.

Seful Executivului si-a exprimat aprecierea pentru aceste proiecte si a încurajat o implicare cât mai dinamica si diversificata a companiei în economia româneasca. 


Intră acum și în grupul de