FOTBAL » Liga a III-a » „Batem si cu asta, basta!”


Intră acum și în grupul de

Cetatea întâlneste joi, pe Areni, în etapa a IX-a a Seriei I a Ligii a III-a, pe Politehnica Iasi II, adversar care i-a eliminat pe suceveni din Cupa României. Daca nu din razbunare, cel putin din orgoliu, elevii lui Pana au datoria sa învinga  pentru a mentine parcursul excelent din acest an competitional în care n-au pierdut niciun meci.

„Batem si cu asta, basta!” a dat miercuri, tehnicianul sucevenilor, Marian Pana, ce-a mai scurta declaratie de intentie pentru partida de vineri cu iesenii.  

Lotul sucevean nu are probleme mari de efectiv, antrenorul Cetatii declarând doar ca nu este foarte sigur ca Dicher si Iordache, accidentati,  vor putea intra mâine în teren. „Chiar de nu vor fi apti de joc, are cine sa-i înlocuiasca, Homneac sau Colban, deci nu sunt îngrijorat”.

Cetatea Suceava ocupa primul loc în clasamentul seriei, cu un maxim de  24 de puncte si 27 de goluri marcate din 8 meciuri. Politehnica Iasi II vine la Suceava cu numai 13 puncte acumulate, puncte ce o îndreptatesc pâna acum la locul 5 în clasament.

Juventus Falticeni si Raraul Câmpulung pleaca la Bacau

Celelalte doua formatii sucevene din Liga a III-a, Juventus Falticeni si Raraul Câmpulung, au joi, meciuri în deplasare la Bacau. Usor nu va fi pentru niciuna, pentru ca au de înfruntat doua echipe situate în jumatatea superioara a clasamentului. Juventus o va avea ca adversara pe Aerostar Bacau, echipa care, chiar daca nu straluceste în serie, sta, cel putin statistic, mai bine ca baietii lui Ovidiu Murariu de la Falticeni. „Mergem sa jucam si sa obtinem un rezultat cât mai bun”, spera antrenorul, care si-a amintit ca  falticenenii au batut Aerostar anul trecut, în tur, cu scorul de 7-2.  În timp ce bacauanii se pot lauda cu trei victorii, trei meciuri egale si doua înfrângeri, respectiv cu 12 puncte acumulate în clasament, falticenenii au strâns abia 8, din doua victorii, doua meciuri egale si 4 înfrângeri.

Greu cu adevarat va fi însa pentru elevii lui Radu Buliga. Câmpulungenii de la Raraul vor întâlni mâine trupa „fainosilor” de la Pambac Bacau, care aspira anul acesta la primele locuri în serie si n-au de gând sa piarda acasa cele trei puncte puse în joc. „Pentru noi, niciun meci nu este usor. Cel de mâine cu atât mai mult, când mai am trei jucatori suspendati si accidentati. Mi-e putin frica si de arbitraj, dar ne vom juca sansa”, a spus Radu Buliga.


Intră acum și în grupul de