Un scurtcircuit a produs un incendiu la o gospodărie din Dărmănești. O femeie a ajuns la spital după ce a făcut un atac de panică


Intră acum și în grupul de

O gospodărie din comuna suceveană Dărmănești a fost cuprinsă de flăcări luni după-amiază, la fața locului intervenind trei autospeciale de pompieri şi o ambulanţă SMURD.

incendiu pompieri (2)

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, la sosirea echipajelor ardea mansarda casei, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă, dar şi la bucătăria de vară, la garaj şi la o magazie, toate construcţiile fiind înglobate într-un corp comun.

Găleată a menționat că incendiul a fost lichidat după circa două ore, iar focul a mistuit 140 de metri pătraţi din interiorul mansardei, obiecte de mobilier şi alte bunuri depozitate înăuntru și s-au degradat finisaje interioare şi exterioare.

Pompierii au salvat restul locuinţei, bucătăria de vară, garajul şi magazia, cu bunurile aferente gospodăriei.

„Pe timpul intervenţiei, pompierii paramedici au acordat primul ajutor medical soţiei proprietarului, în vârstă de 30 de ani, care a suferit un atac de panică. Femeia a fost transportată cu ambulanţa SMURD la Unitatea de Primire Urgenţe Suceava pentru investigaţii suplimentare”, a declarat plt. adj. Alin Găleată.

Pompierii au dat drept cauză probabilă de izbucnire a incendiului un scurtcircuit produs la un conductor electric defect. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de