Peste o sută de copii au primit cadouri din partea polițiștilor suceveni


Intră acum și în grupul de

Peste o sută de copii proveniţi din familii nevoiaşe au primit cadouri de Crăciun din partea polițiștilor suceveni, în perioada 18 – 22 decembrie 2015.

mos craciun politist (4)

Potrivit Poliției Județene, oamenii legii alături de Moș Crăciun au oferit cadouri copiilor aflaţi în Centrul de primire în regim de Urgenţă din cadrul DGASPC Suceava, copiilor din familii nevoiaşe din Liteni, precum și celor aflaţi în diverse forme de îngrijire la Centrele din Suceava – Lumina Lină, casa de tip familial Sf. Gheorghe din Dolhasca și Centrul de Copii de la Coşna.

„Peste 100 de cutii cadou realizate de poliţişti şi un grup de studenţi de la <<University of East Kids in Action Overseas>> din Anglia au fost împărţite de Moş Crăciun Poliţist. Sunt gesturi venite din suflet şi acţiuni menite să aline suferinţa unor oameni cu care viaţa nu a fost atât de darnică”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

La rândul lor, copiii i-au răsplătit pe poliţişti cu colinde, zâmbete de bucurie şi promisiunea că vor alege în viaţă calea educaţiei, cinstei şi onoarei. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de