Într-o singură noapte, pe Calea Unirii, două accidente din vina unor șoferi beți


Intră acum și în grupul de

În noaptea de marți spre miercuri, polițiștii suceveni au avut de a face cu două accidente de circulație ce s-au produs pe strada Calea Unirii. Potrivit IPJ Suceava, în ambele cazuri vina aparține unor șoferi beți.

accident alcooltest

Un prim accident a avut loc cu puțin timp înainte miezul nopții, din cauza faptului că un bărbat de 35 de ani, din comuna Ipoteşti, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de un tânăr de 29 de ani, din localitate. Astfel, cele două mașini au intrat în coliziune, în urma impactului rezultând numai pagube materiale.

„Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru tânărul de 29 de ani și de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul de 35 de ani, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

După circa cinci ore, un alt accident a avut loc pe Calea Unirii din municipiul Suceava.

Un tânăr de 29 de ani, din județul Botoșani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu scuarul ce delimitează cele două sensuri de deplasare.

În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului.

Șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri polițiștii suceveni au deschis dosare penale. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de