Acasă Actualitate Peste cinci sute de colindători la Inspectoratul de Poliție Suceava

Peste cinci sute de colindători la Inspectoratul de Poliție Suceava


Intră acum și în grupul de

Peste cinci sute de colindători au trecut pragul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava în perioada 16 – 27 decembrie 2015 şi au adus vestea naşterii Domnului.

colindatori 2



„Zeci de colinde prezentate de copii îmbrăcaţi în costume tradiţionale, dar şi de coruri de preoţi şi studenți au răsunat în instituţia menită să asigure liniştea şi siguranţa cetăţenilor. Poliţiştii i-au întâmpinat pe colindători cu dulciuri şi daruri, şi mai important decât atât, cu bucurie şi satisfacţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul Ionuţ Epureanu.

El a mai arătat că printre cei care au trecut pragul Inspectoratului de Poliție s-au aflat și peste o sută de copii din centre de plasament, case de tip familial sau din familii nevoiaşe.

„Poliţiştii suceveni le mulţumesc tuturor celor care le-au trecut pragul în această perioadă şi le-au adus sărbătoarea în „casa” lor şi le mulţumesc totodată tuturor sucevenilor pentru responsabilitatea de care au dat dovadă pe parcursul acestor zile, prin respectarea legii ducând la Sărbători în Siguranţă”, a menționat comisarul Ionuţ Epureanu. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version