Social – democratii cer reluarea in regim de urgenta a lucrarilor de canalizare si introducere a gazului metan pe Mihail Sadoveanu


Intră acum și în grupul de

„Celebra” strada Mihail Sadoveanu din municipiul Suceava, cea care împarte în doua versantul de NE al municipiului resedinta de judet a intrat în vizorul consilierilor locali ai PSD. Acestia au solicitat luni executivului local sucevean reluarea în regim de urgenta a lucrarilor de canalizare si introducere a gazului metan în zona. Liderul consilierilor social-democrati, Virginel Iordache a spus într-o conferinta de presa ca locuitorii de pe strada amintita sunt „disperati” din cauza faptului ca traiesc în cel mai mare oras din judet dar au în schimb conditii de viata „ca la tara”.

„Drumurile sunt desfundate iar oamenii îsi distrug masinile ca sa ajunga acasa. În plus, nefinalizarea lucrarilor de introducere a canalizarii face ca apele de pe versant sa se scurga în beciurile oamenilor”, a explicat Iordache. Acesta recunoaste ca zona mentionata face parte din capitolul pe care administratia suceveana l-a ignorat în ultimele mandate însa a cerut primarului Ion Lungu sa revina la sentimente mai bune fata de locuitorii acestei strazi si sa înceapa lucrarile abandonate cu câtiva ani în urma. „Îl invit pe primar sa reînceapa lucrarile si sa termine ceea ce este finalizat doar în proportie de 30 la suta”, a mai spus liderul PSD Suceava.


Intră acum și în grupul de