Intarzierea reluarii furnizarii de energie termica in municipiu „ii scoate in strada” pe consilierii sociali- democrati


Intră acum și în grupul de

Dupa ce duminica democratii suceveni anuntau ca vor fi în teren pentru a monitoriza lucrarile de reabilitare a sistemului de termoficare din municipiul Suceava, luni si consilierii PSD au spus ca vor controla graficele de executie pentru a determina ca firmele care realizeaza lucrarile sa le finalizeze cât mai repede în conditiile în care acestea, luni, trebuiau finalizate.

Presedintele organizatiei municipale PSD Suceava, Virginel Iordache, a criticat luni, conducerea Primariei si a societatii de termoficare- Termica pentru ca cca. 20.000 de suceveni sufera de frig deoarece nu s-au finalizat în termen lucrarile de modernizare si reabilitare a termoficarii.

Acesta a spus ca primarul Ion Lungu si conducerea Termica trebuie sa dea explicatii batrânilor care se încalzesc la aragaz sau parintilor care îsi înfofolesc copii pentru a putea face temele.

În aceste conditii, Virginel Iordache a afirmat ca PSD Suceava a stabilit sa-si trimita consilierii locali în zonele unde se efectueaza lucrari pentru a verifica graficele de executie si sa monitorizeze aceste lucrari astfel încât, în cel mai scurt timp, sa poata fi reluata furnizarea agentului termic. În urma verificarilor toti consilierii locali vor prezenta un raport zilnic privind aceste aspecte, care va fi facut public.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, joi, ca doar o parte din municipiu va putea beneficia de agent termic dupa data de 15 octombrie întrucât lucrarile de modernizare si reabilitare efectuate atât la reteaua de distributie cât si la punctele termice nu vor fi finalizate în termenul stabilit.


Intră acum și în grupul de