Șofer rupt de beat la volanul unei mașini cu numere false, prins de polițiști la Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 38 de ani din localitatea suceveană Vicovu de Jos s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins conducând cu o alcoolemie de peste 1 mg/l în aerul expirat, o mașină cu numere false.

SEF POLITIE - ALCOOLTESTPotrivit IPJ Suceava, duminică, în jurul orei 02.00, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a identificat și oprit pentru control pe strada Drumul cu Tei din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 38 de ani, din comuna Vicovu de Jos.

”Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, arată sursa citată.

IPJ mai precizează că în urma verificării documentele autoturismului, polițiștii au constatat faptul că acestea sunt emise de autorităţile din Germania, iar plăcuţele cu numărul de înmatriculare sunt eliberate de autorităţile din Bulgaria și aparțin unui alt autoturism.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural. (Irina L.)

 


Intră acum și în grupul de