Mașină de teren confiscată de polițiști, la Straja, de la un contrabandist

Un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost depistat de polițiștii din Vicovu de Sus pe raza comunei Straja transportând aproximativ 10.000 de țigarete de contrabandă.

foto contrabanda 1

Potrivit IPJ Suceava, luni, în jurul orei 20.50 o patrulă din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus a oprit pentru control, pe raza comunei Straja, autoturismul de teren condus de un bărbat în vârstă de 25 ani.

„S-a procedat la verificarea interiorului autoturismului, ocazie cu care, între bancheta spate şi scaunul stânga-faţă a fost identificat un sac în interiorul căruia se aflau mai multe pachete de ţigarete”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

foto contrabanda 3

Șoferul a fost condus la sediul poliţiei, iar în urma controlului interiorului autoturismului au fost identificate un număr de 9940 bucăţi ţigarete, cu timbru fiscal extracomunitar. Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Poliția Județeană a mai arătat că autoturismul în valoare de aproximativ 4.000 de euro a fost ridicat în vederea dispunerii unei măsuri asiguratorii în cauză, iar de la șofer a fost ridicată suma de 450 euro în vederea recuperării prejudiciului cauzat.

Polițiștii din Vicovu de Sus fac cercetări în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. (Mihaela Tcaciuc)