Mașină de teren confiscată de polițiști, la Straja, de la un contrabandist


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost depistat de polițiștii din Vicovu de Sus pe raza comunei Straja transportând aproximativ 10.000 de țigarete de contrabandă.

foto contrabanda 1

Potrivit IPJ Suceava, luni, în jurul orei 20.50 o patrulă din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus a oprit pentru control, pe raza comunei Straja, autoturismul de teren condus de un bărbat în vârstă de 25 ani.

„S-a procedat la verificarea interiorului autoturismului, ocazie cu care, între bancheta spate şi scaunul stânga-faţă a fost identificat un sac în interiorul căruia se aflau mai multe pachete de ţigarete”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

foto contrabanda 3

Șoferul a fost condus la sediul poliţiei, iar în urma controlului interiorului autoturismului au fost identificate un număr de 9940 bucăţi ţigarete, cu timbru fiscal extracomunitar. Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Poliția Județeană a mai arătat că autoturismul în valoare de aproximativ 4.000 de euro a fost ridicat în vederea dispunerii unei măsuri asiguratorii în cauză, iar de la șofer a fost ridicată suma de 450 euro în vederea recuperării prejudiciului cauzat.

Polițiștii din Vicovu de Sus fac cercetări în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de