Zboruri directe din Suceava spre Antalya pentru vacanţa 2016


Intră acum și în grupul de

O agenţie de turism a anunţat deja că în vara acestui an va avea zboruri directe din Suceava spre Antalya.

vacanta

Astfel, potrivit ofertei de early booking, sucevenii pot să achiziţioneze pachete turistice pentru vacanţa 2016 în Antalya, în resort-uri de cinci stele, ulta all inclusive, care includ transportul cu avionul spre şi dinspre Antalya.

Pachetele turistice vândute prin early booking pentru resort-uri de cinci stele pornesc de la 579 euro/ persoana/ sejur până la 893 euro/ persoana/ sejur.

Tariful include: bilet avion Suceava – Antalya – Suceava , şapte nopţi de cazare, transfer aeroport – hotel – aeroport, masa: ultra all inclusive (sau echivalent), taxele de aeroport, asistenţă turistică.

Tarifele din această ofertă sunt valabile pana la data de 31 ianuarie.

Aeroportul Suceava este deschis traficului internaţional din data de 12 noiembrie 2015.

Pe Aeroportul Suceava operează în prezent compania Tarom cu două zboruri pe săptămână, iar autorităţile sucevene discută cu diverse companii pentru operarea de zboruri spre destinaţii externe.

De la 1 martie, compania Tarom a anunţat că va introduce curse zilnice spre Suceava cu over-night cu excepţia zilei de sâmbătă.

Aeroportul Suceava a fost modernizat printr-un proiect cu finanţare europeană asigurat prin POS-Transporturi.

Prin proiect s-au modernizat pista de rulare, balizajul, s-a construit un nou turn de control şi a fost pregătit terenul în vederea amplasării sistemului de navigaţie. Lucrările de modernizare la aeroport au fost realizate prin trei proiecte, unul finanţat de Romatsa, care a instalat aparatura de control şi trafic aerian, unul de modernizare a pistei şi a sistemului de balizaj, finanţat de Uniunea Europeană, şi un proiect de modernizare a aerogării, cu fondurile Consiliului Judeţean.

Consiliul Judeţean Suceava continuă programul de modernizare a facilităţilor aeroportuare prin amenajarea unui nou terminal de pasageri şi cargo, folosind o mare parte din construcţiile Centrului Economic Bucovina Suceava aflat în proximitate, inclusiv pavilionul expoziţional care va fi terminalul pentru îmbarcare pentru destinaţii externe. Pentru acest proiect, Aeroportul Suceava a obţinut o finanţare de 100.000 de lei în vederea efectuării studiului de fezabilitate, urmând ca din primăvara acestui an să înceapă lucrările de amenajare a noului terminal. (N.B.)


Intră acum și în grupul de