Handbal. Liga Nationala » Universitatea Suceava joaca duminica la Medgidia


Intră acum și în grupul de

A VI-a etapa, de duminica, 21 octombrie, a Ligii Nationale de Handbal se va desfasura pentru suceveni în deplasare, la Medgidia. Universitatea va aborda partida cu intentia unica de a obtine cele doua puncte victorioase si pentru faptul ca are de platit o datorie, ramasa din campionatul trecut, când, cu aproape întreg lotul suferind de toxiinfectie alimentara, a luat bataie de la sudisti.

„Nu exista alta varianta decât victoria, la Medgidia. De aceea li se va solicita baietilor un efort fizic în plus fata de cel cu care au tratat meciul cu Pandurii. Si nu e ceva deosebit cât timp, prin ceea ce au realizat pâna acum, sucevenii au lasat o urma puternica în campionat”, a declarat Mihai Chira, purtatorul de cuvânt al clubului.

Chiar daca n-au dat tot ce pot de obicei în ultimul meci acasa, handbalistii pregatiti de Petre Ghervan si Leonard Bibiric pleaca în deplasare având în spate o victorie împotriva Pandurilor din Tg. Jiu, ceea ce înseamna si un plus de moral fata de gazde, care au pierdut în ultima etapa la Resita. Universitatea Suceava ocupa în prezent locul 5 în clasament, cu 7 puncte, CSM Medgidia acumulând doar 3 din cele 5 partide disputate pâna în prezent.­­


Intră acum și în grupul de