Fonduri alocate de Guvern pentru judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

În ultima sedinta de Guvern, judetului Suceava i-au fost repartizate o serie de fonduri pentru o serie de capitole. Astfel din Fondul de rezerva pentru infrastructura locala orasul Cajvana va primi 900 mii lei pentru – Finalizarea lucrarilor la obiectivele de investitii – „Centru rezidential pentru persoane vârstnice si a anexelor gospodaresti aferente, sat Codru” si „Modernizare drum comunal DC 43 A, Cajvana – Codru, km 1+000 – 6+500, oras Cajvana”.

De asemenea Municipiului Câmpulung Moldovenesc pentru proiectul- Functionarea serviciului public de termoficare i-a fost alocata suma de 1.000 mii lei, comunei Granicesti pentru – Realizare pod peste pârâul Solcuta – 200 mii lei, orasului Gura Humorului – Amenajare pârâu Bocanci– 900 mii lei, comunei Ostra pentru – Refacere poduri calamitate – 700 mii lei, comunei Panaci – Cheltuieli curente si de capital – 500 mii lei, comunei Vicovu de Jos – Balastare drumuri comunale – 500 mii lei.  

Din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut în bugetul de stat pe anul 2007, judetului Suceava pentru cheltuieli curente i se aloca un total de 385 mii lei din care pentru comunele Ciprian Porumbescu si Fântâna Mare câte 30 mii lei, Fratautii Vechi – 20 mii lei, Horodnic de Jos – 40 mii lei, Râsca – 65 mii lei, Stulpicani -115 mii lei, Ulma -15 mii lei, Zamostea- 70 mii lei.

De asemenea Guvernul mai aloca fonduri pentru realizarea de spatii verzi, amenajarea unui parc de agrement si a unui spatiu de joaca pentru copii în judetul Suceava. Astfel câte 500,000 lei prineste orasul Gura Humorului pentru proiectul- Reabilitare si extindere spatiu verde „Lunca Moldovei” – Faza I, municipiul Câmpulung Moldovenesc pentru- Reabilitare si extindere spatii verzi, comuna Scheia – Amenajarea unui parc de agrement în satul Mihoveni si comuna Stulpicani – Amenajarea unui spatiu de agrement si loc de joaca pentru copii în comuna Stulpicani.
 


Intră acum și în grupul de