„Targul Marului” a ajuns la editia V-a


Intră acum și în grupul de

Sarbatoarea anuala a pomicultorilor din Bazinul Pomicol Falticeni, intitulata „Târgul Marului”, a ajuns la cea de-a V a editie, si va avea loc duminica, în Piata „Nada Florilor”. În piata civica îsi vor expune produsele pomicultorii, producatorii de legume dar nu vor lipsi nici utilajele agricole si producatorii de substante folosite în întretinerea culturilor.

Organizatorii si-au propus ca la „Târgul Marului” Falticeni-ul sa devina, pentru o zi un fel de bursa a marului, pentru ca, pe lânga spatiul expozitional al producatorilor din localitatile cu pondere pomicola, anul acesta se pune la dispozitie un spatiu mai mare pentru comercializarea merelor la preturi care sa multumeasca pe toata lumea.

Evenimentul are parte în acest an si de amplu program artistic ce va debuta cu un recital sustinut de Fanfara din Forasti. Pâna la ora 17 pe scena vor evolua: Ansamblul Artistic al Casei de Cultura Falticeni, Formatia Artistica din Bunesti, Ansamblul Strajancuta din Straja, Formatia Artistica din Radaseni, Clubul Copiilor si Elevilor din Falticeni, Formatia Rekord si binecunoscutii Rapsozii Botosanilor.

Organizatorii evenimentului sunt Primaria Municipiului Falticeni, Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Suceava, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura Suceava, Asociatia Pomicultorilor din Bazinul Pomicol Falticeni si Grupul de producatori în pomicultura din Radaseni.­­


Intră acum și în grupul de