Cinci mii de pachete de ţigări, ascunse în podeaua unui microbuz, depistate în Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit, ascunse într-un loc special amenajat în podeaua unui microbuz, 5.000  pachete de ţigări de provenienţă ucraineană.

Potrivit ofițerului pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie-Poroch Serițan, în seara zilei de duminică, în jurul orei 22.00, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, S. Roman, cu dublă cetăţenie româno –ucraineană, în vârstă de 29 ani, conducând un microbuz marca Mercedes Benz Sprinter.

tigari podea microbuz

”Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii.

Astfel, a fost descoperită ascunsă într-un loc special amenajat în  podeaua microbuzului, cantitatea de 5.000 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană”, a arătat Serițan.

El a precizat că țigările, în valoare de aproximativ 6.100 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Totodată, microbuzul, estimat la 90.000 lei, a fost indisponibilizat în P.T.F. Siret, deoarece avea confecţionat un loc special amenajat pentru transportul ţigărilor. (Irina L.)


Intră acum și în grupul de