Patru persoane implicate într-o altercație, într-un restaurant din centrul Sucevei, au fost reținute în arestul Poliției


Intră acum și în grupul de

Patru bărbați cu vârste cuprinse între 26 şi 39 de ani au fost reținuți joi, în arestul Poliției Județene, după ce au fost implicați într-o altercație, într-un restaurant din centrul Sucevei.

arest

Poliția Județeană a informat că duminică dimineață, în jurul orei 05.00, a avut loc o  altercaţie între mai multe persoane.

„Din cercetările efectuate de către poliţişti a rezultat că în jurul orei 05.00, în localul respectiv, între patru tineri cu vârste cuprinse între 26 şi 39 de ani, toţi din municipiul Suceava şi alţi trei bărbaţi, agenţi de pază la o societate de profil, aflaţi în local în calitate de clienţi, a izbucnit un conflict spontan, persoanele implicate agresându-se fizic în mod reciproc”, au informat reprezentanții Polției.

În urma incidentului, două persoane au ajuns la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, unde au primit îngrijiri medicale, dar nu au rămas internate.

Cu toate că niciuna dintre persoanele implicate în altercație nu a depus plângere sub aspectul comiterii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, iar reprezentanţii localului nu au depus plângere sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, polițiștii au continuat cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

În urma probatorului administrat în dosar, în cursul zilei de joi, 21 ianuarie, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de cei patru suspecţi cu vârste cuprinse între 26 şi 39 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, pentru fiecare dintre aceştia fiind emise ordonanţe de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore.

Cei patru bărbați au fost încarceraţi în arestul IPJ Suceava. (Mihaela Tcaciuc)

 

 

 


Intră acum și în grupul de