FOTBAL. Champions Legue » Sevilla – Steaua :Adrian Ilie crede in victorie


Intră acum și în grupul de

Steaua a plecat duminica

dimineata cu avionul spre „orasul amintirilor”, Sevilla, unde alta generatie rosu- albastra câstiga acum mai bine de 20 de ani Cupa Campionilor Europeni. De data aceasta, Steaua se întoarce în acelasi loc pentru partida de mâine din grupele Campions Legue.

Delegatia românilor a ajuns la Sevilla la ora 15 în frunte cu presedintele clubului Vasile Argaseala, lotul deplasat de Petrazzini în Spania fiind de 20 de jucatori; portarii Zapata si Cernea, fundasii  Goian, Rada, Emeghara, Nesu, Baciu, Badoi si Petre Marin, mijlocasii Bicfalvi, Ovidiu Petre, Cristocea, Nicolita si Croitoru, si atacantii Vali Badea, Dica, Victoras Iacob, Neaga, Zaharia si Surdu.

Partida, se va desfasura pe stadionul „Ramon Sanchez Pizjuan”, cu începere de al ora 21.45, ora României, si dând gir parerilor managerului sportiv al clubului, Adrian Ilie, Steaua a avut timp sa se pregateasca pentru o victorie. „Echipa a ajuns la o maturitate foarte buna si e posibil sa ajungem din Liga Campionilor în primavara europeana”, a declarat el reporterilor la plecare.

Din pacate pentru stelisti, fotbalistii Sevilliei par as fi revenit exact înaintea partidei din Champions Legue. Dupa o serie de esecuri din debutul campionatului intern, adversarii Stelei, au batut sâmbata seara cu  2 – 0 pe Levante, pe terenul ei. Victoria s-a produs în doar 13 minute, timp în care Luis Fabiano a marcat amândoua golurile.

Gruparea din Ghencea a ramas singura reprezentanta a României în competitiile continentale dupa eliminarile lui Dinamo si Rapid, România aflându-se din acest motiv pe o panta descendenta în cupele europene, riscând sa risipeasca punctele acumulate în ultimele doua sezoane.

Meciul Sevilla – Steaua se joaca marti la ora 21:45. 


Intră acum și în grupul de