Rugbi. Divizia Nationala » Victorie pe „Unirea” CSM Bucovina Suceava – CFR Brasov 41 – 17 (19 – 10)


Intră acum și în grupul de

Dupa dusul rece din partida cu Steaua Bucuresti de miercurea trecuta, meciul cu echipa brasovenilor, una fara pretentii în Divizia Nationala, a picat bine rugbistilor suceveni.

Elevii lui Constantin Vlad au început în forta etapa a V-a  si au marcat trei eseuri prin Opariuc, Nichiforiuc si Lupei, doua fiind transformate de Conache, la pauza, scorul fiind 19 – 10 pentru gazde.

Partea a doua a debutat mai cu „vâna” pentru oaspetii brasoveni, care au reusit un eseu transformat si s-au apropiat la doua puncte de bucovineni. La 19 – 17, scorul îngrijora, dar dupa introducerea în teren a „echipei de interventie în caz de avarie”, respectiv Mihai Borta, Jean Croitori si Dan Scolobiuc, situatia s-a reglat pentru suceveni pe tabela de marcaj. Drelciuc, Borta de doua ori si Scolobiuc au culcat balonul în terenul de tinta al brasovenilor, a rotunjit si Conache cu transformarile, iar partida s-a încheiat clar pentru CSM Bucovina Suceava: 41 – 17.

Au jucat pentru suceveni: Patenschi, Pascari, ST Rusu, Preutescu, Teodoreovici, Lupei, Nichiforiuc, Andronic, Bursuc, Soloniuc, Drelciuc, Opariuc, Tuchlei, Cretuleac, Conache. Au mai intrat: Borta, Croitoru, Stefancu, Scolobiuc.

În lipsa lui Constantin Vlad, plecat la lotul national de tineret, „tehnicul” sucevenilor a fost asigurat de Dumitru Livadaru si Dan Scolobiuc, pe care i-a multumit evolutia rugbistilor în partida cu CFR Brasov. „A fost îmbucurator faptul ca au fost câstigate multe baloane în margine, aspect cu care eram în suferinta”, au afirmat cei doi.  

Clasament, Seria II,  Divizia  Nationala

Steaua  – 30p.

Farul – 14p.

Suceava – 9p.

Timisoara – 7p.

Poli Iasi – 6p.

Brasov – 4p.


Intră acum și în grupul de