Consilierii municipali PSD Suceava anunta proteste in fata Primariei


Intră acum și în grupul de

Atentia primarului liberal Ion Lungu privind lucrarile de modernizare a termoficarii, a curateniei sau a otravirii câinilor fara stapân va fi atrasa joi, de consilierii municipali PSD Suceava printr-un protest în fata Primariei Suceava, a anuntat luni, presedintele organizatiei municipale PSD Suceava, Virginel Iordache. Acesta a declarat într-o conferinta de presa ca membrii acestui partid nu mai pot sta fara sa actioneze la actuala lipsa de preocupare a administratiei municipale fata de suceveni.

Un prim argument a fost acela ca municipalitatea nu urmareste daca se respecta graficul de lucrari la modernizarea sistemului de distributie a agentului termic reprosându-i-se primarului liberal Ion Lungu ca face verificari prin telefon sau din mersul masinii.

Virginel Iordache a afirmat ca incapacitatea lui Ion Lungu de a gestiona proiecte mari pe termen scurt este cauza pentru care sucevenii stau acum în frig si a mai adaugat ca din cauza „lipsei de vizionarism” lucrarile de înlocuire a retelei de termoficare se fac în acest an, iar cele de înlocuire a retelelor de apa potabila si canalizare în 2008, astfel încât vor fi facute noi santuri prin întreg orasul.

O alta acuzatie adusa de Virginel Iordache primarului Lungu este cea de tolerare a „macelului canin” referindu-se la otravirea, în ultimele zile, a mai multor câini comunitari.

Presedintele organizatiei municipale PSD Suceava a precizat ca specialistii partidului lucreaza la o Carte neagra a guvernarii liberale locale mentionând ca exista în prezent o tendinta de a scoate în evidenta marile realizari ale primarului Ion Lungu si sunt uitate nerealizarile.

Pe de alta parte social- democratii suceveni, au folosit acest prilej pentru a cere scuze pentru nerealizarile din mandatul 2000-2004 promitând ca viitorul candidat de primar al partidului va fi „un vizionar” care va lupta „pentru bunastarea si confortul sucevenilor”.

Cât priveste actiunea de protest din fata Primariei Suceava, Virginel Iordache a spus ca va fi organizata pentru a atrage atentia asupra problemelor locuitorilor municipiului si a precizat ca nu este exclus ca protestul sa fie manifestat si prin abtinerea de la vot sau greva japoneza.

În replica, primarul Ion Lungu, a tinut sa precizeze ca el lucreaza pentru suceveni si nu pentru PSD si ca în opinia sa este foarte clar ca s-a intrat în campanie electorala. „Eu nu am timp pentru asa ceva pentru ca sunt pe teren”, a spus Ion Lungu, care a mai adaugat ca alegatorii suceveni vor stabili în vara lui 2008, la alegerile locale, ce culoare are cartea administratiei liberale în municipiu.


Intră acum și în grupul de