Postarita talharita de 264 milioane de lei vechi in cartierul sucevean Burdujeni


Intră acum și în grupul de

O postarita a fost tâlharita luni, în cartierul sucevean Burdujeni de suma de 264 milioane de lei vechi. Potrivit IPJ Suceava, luni la orele 11,35, prin S.U.A.U.  „112” s-a sesizat faptul ca, un factor postal a fost tâlharit în scara unui bloc de pe strada Celulozei  nr.1, din municipiul Suceava.

Echipa operativa deplasata la fata locului a declansat imediat primele cercetari stabilindu-se ca S. Elena, lucrator la Oficiul Postal nr. 3 Suceava (zona Burdujeni) s-a deplasat de la sediul oficiului postal catre zona pe care o are în atributii de serviciu având asupra sa o geanta tip „factor postal” continând corespondenta si o suma de bani pentru plata pensiilor. În timp ce se afla în scara G, a blocului nr.25, situat pe strada Celulozei, din municipiul Suceava, profitând de faptul ca era neînsotita, aceasta a fost  lovita de catre doua persoane necunoscute care au deposedat-o de geanta, în care mai avea suma de 26.437,76 lei.

Politistii continua cercetarile pentru identificarea si prinderea autorilor, precum si recuperarea prejudiciului.

„Data fiind problematica pe care o ridica acest caz, similara cu altele  înregistrate la nivelul altor judete, mentionam ca, la 11 octombrie 2007,  lucratorii de politie au instruit factorii postali de la Oficiul Postal nr. 3 Suceava, în legatura cu modul de asigurare a transportului si distribuirii

banilor si altor bunuri” precizeaza subinsp. Bogdana Ioana Craciun. 


Intră acum și în grupul de