Ce își doresc sucevenii de la municipalitate: Vezi ce răspunsuri a primit viceprimarul Lucian Harșovschi


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, unul dintre cei mai activi reprezentanți ai administrației publice locale pe rețelele de socializare, le-a propus prietenilor săi virtuali și nu numai un exercițiu de imaginație și spirit civic.

lucian harsovschi

Recent, Lucian Harșovschi i-a îndemnat pe suceveni să-și exprime doleanțele și să-i spună ce lucruri și-ar dori să se rezolve în municipiul reședință de județ.

„Am folosit logica jocului <<Ce spun românii>> și am intrebat <<o sută>> de suceveni care ar fi lucrurile pe care le doresc rezolvate în municipiu”, a scris viceprimarul Lucian Harșovschi pe pagina sa de socializare.

El a prezentat o listă ce cuprinde 22 de răspunsuri, unele dintre problemele semnalate de suceveni intrând în competența Primăriei, altele fiind de competența Consiliului Județean.

După cum a prezentat viceprimarul Lucian Harșovschi, în ceea ce privește infrastructura, sucevenii își doresc să fie finalizată șoseaua de centură, între Șcheia și Moara, dar să înceapă și lucrările inelului doi al șoselei de centură între Cumpărătura, Ipotești și Salcea, să fie rezolvată problema traficului rutier în zona industrială, să fie construit un nou pod peste râul Suceava, blocurile să fie reabilitate termic și să fie create parcări de reședință.

Totodată, sucevenii au cerut ca fațadele și acoperișurile blocurilor din zona centrală a orașului să fie modernizate, drumurile să fie asfaltate, iar pentru copii să existe mai multe spații de joacă, care să fie și monitorizate video.

În ceea ce privește petrecerea timpului liber, locuitorii orașului consideră că este nevoie de o sală polivalentă, un nou stadion, un ștrand municipal, iar patinoarul să fie acoperit.

De asemenea, sucevenii i-au solicitat viceprimarului amenajarea de parcuri și a unor centre de agrement în zona lacurilor, a parcului Șipote, în lunca Sucevei, dar și pe liziera pădurii Zamca.

Alte probleme semnalate de locuitorii orașului vizează crearea de locuri de muncă, o mai mare implicare a Poliției Locale, schimbarea tuturor indicatoarelor rutiere și rezolvarea problemei câinilor fără stăpâni. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de