91 de abateri disciplinare inregistrate in cadrul DPF Radauti


Intră acum și în grupul de

De la începutul anului si pâna în prezent lucratorii din cadrul Directiei Politiei de Frontiera Radauti au comis nu mai putin de 91 abateri disciplinare, a precizat comisarul-sef de politie directorul Directiei Politiei de Frontiera Radauti, Ion Pop cu ocazia prezentarii activitatii institutiei pe primele luni ale anului.

„Desi în perioada care a trecut de la începutul anului 2007, conducerea a dispus masuri ferme care sa conduca la respectarea de catre întreg personalul a actelor normative ce reglementeaza activitatile specifice, în structurile directiei un numar de 81 de politisti si 5 personal contractual au comis 91 de abateri disciplinare” se precizeaza în raportul de prezentare.

Potrivit acestuia, urmare a savârsirii abaterilor disciplinare, sanctiunile aplicate au constat în: mustrare scrisa- 55, diminuarea drepturilor salariale- 15, amânarea promovarii în gradul profesional urmator- 14, destituirea din politie- 6. Totodata în perioada supusa evaluarii, pentru rezultate foarte bune în activitate au fost acordate un numar de 2.340 recompense ce constau în multumiri scrise, premii în bani, ridicari de sanctiuni, avansari înainte de termen. Formarea continua a personalului directiei si inspectoratelor din subordine asigurata de catre institutii de învatamânt specializate s-a realizat pentru 1084 politisti (fata de 761 în cursul anului 2006) prin cursuri, instructaje, convocari, activitati metodice, simpozioane, seminarii si conferinte.


Intră acum și în grupul de