Viceprimarul Harșovschi vine cu precizări: site-ul Cinematografului Modern a costat 9.500 lei, fără TVA


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat vineri faptul că Primăria va achita 9.500 lei plus TVA unei firme de software din Ploiești pentru realizarea site-ului Cinematografului Modern.

lucian harsovschi (1)

El a menționat că suma de 50.600 lei anunțată miercuri, în cadrul conferinței de presă, reprezintă costul total al mai multor soluții software și hardware, precum și al unor servicii pentru ca aparatura de la Cinematograful Modern să poată fi interconectată cu platforma online şi să existe în permanenţă o comunicare între casa de bilete, sistemul de turnicheţi, aplicaţiile mobile şi sistemul de acces.

„Site-ul a costat 9500 de lei (+T.V.A.) și a fost realizat de o firma cu experiență în furnizarea de soluții software pentru cinematografe”, a scris viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, pe pagina sa de socializare.

Viceprimarul Sucevei a mai arătat că soluţia informatică adiacentă site-ului permite respectare obligaţiilor contractuale care impun oferirea posibilității furnizorului de filme de a vedea în timp real numărul de bilete vândute, în funcţie de care se plătesc drepturile de proprietate intelectuale.

„Menționez că lucrarea nu este livrată integral, nu e facturată și nici plătită, dar eu am solicitat furnizorului să publice site-ul pentru ca publicul sucevean să vadă programul cinematografului. Evident, despre facturare și plată se va putea vorbi doar după ce toate elementele ofertate vor fi funcționale”, a completat Lucian Harșovschi.

Miercuri, în cadrul conferinței săptămânale de la Primăria Suceava, viceprimarul Lucian Harșovschi a declarat că ţinând cont de cerinţele actuale ale pieţei şi municipalitatea suceveană a realizat un site pentru Cinema Modern şi aplicaţii atât pentru terminalele Android cât şi IOS pe care se pot face rezervări şi se vor putea achiziţiona şi bilete.

Harşovschi a menţionat că site-ul este actualizat şi în legătură cu sistemul de emitere de bilete, iar pentru aceste servicii, care includ şi aplicaţiile pentru terminalele mobile şi mentenanţa pentru un an, costul se ridică la 50.600 de lei (circa 11.000 de euro), fiind realizate de aceeaşi firmă care a implementat sistemul electronic de emitere de bilete şi de verificare la intrarea în sala de spectacole. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de