Trofee de vânătoare ridicate din casa unui bărbat din Putna suspect de furt de arbori


Intră acum și în grupul de

Polițiștii sucevenii au ridicat mai multe bunuri, între care și trofee de vânătoare, din casa unui bărbat din Putna suspect de furt de arbori, în urma unor percheziții.

trofee vanatoare

Poliția Județeană a informat că fost identificați autorii unor infracţiuni de tăiere ilegală și furt de arbori de la finele lunii ianuarie 2016.

Astfel, au fost identificat doi bărbați din comuna Putna, unul de 39 de ani și unul de 40 de ani, iar în baza mandatelor de percheziție emise de Judecătoria Rădăuţi, poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești și ai Postului de poliție Putna au descins la locuințele celor doi suspecți.

Cu această ocazie au fost ridicate patru motoferăstraie mecanice a căror proveniență nu a putut fi justificată legal, iar de la locuința bărbatului de 39 de ani polițiștii au ridicat o autoutilitară înmatriculată în străinătate, mai multe trofee de vânătoare și un pistol cu bile de cauciuc, bunuri în valoare de aproximativ 19.400 lei, pentru aplicarea sechestrului asigurator.

„În cauză a fost extinsă urmărirea penală față de bărbatul de 39 de ani, pentru săvârșirea infracţiunilor de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, au menționat reprezentanții Poliției Județene.

Oamenii legii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracţionale a celor doi suspecți. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de