Bărbat din comuna Arbore pus de soție să conducă mașina chiar dacă nu are permis de conducere. Amândoi s-au ales cu dosare penale


Intră acum și în grupul de

Polițiștii rutieri din Rădăuți au întocmit în cursul zilei de duminică două dosare penale pe numele a doi soți.

politist control

Potrivit IPJ Suceava, polițiștii au oprit pentru control pe DN 2E, din comuna Arbore, autoturismul condus de un bărbat de 45 de ani din localitate, care a fost înregistrat cu aparatul radar în timp ce rula cu viteza de 74 km/h, în zonă cu limita de viteză de 50 km/h.

„Polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar soția acestuia, o femeie de 41 de ani ce se afla ca pasager în autoturism, deși știa faptul că acesta nu posedă permis de conducere, i-a încredințat mașina pentru a o conduce pe drumurile publice”, se arată într-un comunicat al Poliției Județene.

Oamenii legii i-au întocmit un dosar penal bărbatului de 45 de ani sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană ce nu deține permis de conducere” și soției acestuia sub aspectul comiterii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere”. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de