Programe guvernamentale în Suceava >>>>>>loading>>>>>80% [error]


Intră acum și în grupul de

La Câmpulung Moldovenesc se pare că există o mare problemă. Și asta nu ar fi gazul metan sau gropile din străzile de rang 2, ci turismul.

Iar turismul este blocat din cauza nefinalizării pârtiei de schi care e realizată în proporție de 80 %. Tinerii din oraș s-au mobilizat și au realizat un miting la care aproximativ 500 de persoane au cerut de urgență finalizarea pârtiei, care e un proiect guvernamental. E clar că acolo oamenii doresc rezolvarea problemei.

Chiar și primarul Mihăiță Negură a fost prezent la miting și l-a susținut integral.

schi protest campulung (18) guvernamentale

La Suceava avem un alt proiect guvernamental, pornit cam în același timp cu cel de la Câmpulung și care se numește șoseaua de centură. Și acesta finalizat în proporție de 80 %.

Numai că la Suceava se pare că primarul Ion Lungu nu prea se dă de ”ceasul morții” să o rezolve. Nu face absolut nimic. Cel puțin nu la vedere, ca să ne putem face o idee. E drept că Ion Lungu e văzut foarte des la București, pe la cancelariile oamenilor ”grei”, dar din ce știm, negociază cu totul altceva decât urgentarea lucrărilor.

Are în schimb idei frumoase, cea mai cea dintre ele fiind cu nocturna de pe stadionul care stă să cadă, ARENI.

Lungu mai spunea și că are o soluție proprie pentru șoseaua de centură, prin anul 2014, pe care însă o va dezvălui cândva. O are, dar probabil că o ține pentru domnia sa.

Ca să concluzionăm. Am avut două mari proiecte, pârtia de schi de la Câmpulung și șoseaua de centură. Ne-am înecat cu ele … la mal.

Oare de ce toți care trec prin județ au sentimentul că Bucovina e un tărâm binecuvântat?

 

MIHAI  CHIRA


Intră acum și în grupul de