Fotbal. Liga I » Duelul antrenorilor, dupa o prietenie destramata


Intră acum și în grupul de

Antrenorul Ioan Andone nu vede meciul de duminica al Clujului, în compania Rapidului, mai deosebit decât cel cu Unirea Urziceni din etapa trecuta a Ligii I. „Nu cred ca jocul acesta va decide cine va fi echipa de pe primul loc la finalul turului”, a declarat el, CFR trudind în continuare  sa ramâna pe prima pozitie în clasament la jumatatea campionatului. Cu acest obiectiv, vrea însa sa învinga Rapidul lui Rednic, omul cu care a fost prieten ani buni, dar cu care s-a racit acum doi ani. Presupunând atunci ca Rednic îi vâneaza locul de antrenor la Dinamo, unde era în 2005, Andone facuse declaratii deloc elegante la adresa „Puriului”, care i-a replicat în aceeasi maniera.
Despre ruptura produsa niciunul dintre antrenorii care se vor întâlni în meciul de duminica n-a mai vrut sa discute, dar orgoliile unei vechi amicitii destramate sau doar ale unor antrenori care doresc câstigarea campionatului îsi vor spune cuvântul. Antrenorii Andone si Rednic s-au întâlnit pâna acum de 6 ori, având fiecare câte trei victorii.

Prestatia slaba a Stelei nu mai da emotii nici adversarilor din campionat. Cum statistica este dezastruoasa pentru echipa din Ghencea la orice capitol, pase, goluri, reusite de orice fel, nici clujenii de la „U”, ultimii din clasament, nu sunt deloc îngrijorati ca vor juca sâmbata în compania bucurestenilor. Nerecomandati în acest moment nici macar de faptul ca joaca în cea mai tare competitie europeana, stelistii au fost ironizati de câtiva fotbalisti de la „U” Cluj înaintea partidei de duminica dintre cele doua formatii. „Nu paseaza, nu da gol. Daca nu da gol, nu câstiga. Asa ca putem sa-i batem. La cum joaca Steaua acum, putem învinge sâmbata”, au declarat unei televiziuni centrale doi dintre jucatorii lui Gigi Multescu, care n-au batut pe nimeni în 11 etape,  dar au încasat-o de sapte ori.


Intră acum și în grupul de