Primarul Ion Lungu: Dacă voi candida, tot în interesul sucevenilor o voi face


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu sustine o conferinta de presa:

”Principalele probleme sunt legate de demararea investitiilor din acest an. Un proiect important ramane sala polivalenta.

Ca atare, voi demara lucrarile si voi intra in CL cu aprobarea de principiu, dupa care sa venim cu caietul de sarcini. Tin la proiectul asta.

Vom demara procedurile pentru un pod nou peste raul Suceava si un studiu de oportunitate. Sa vedem unde il legam si ce proprietati sunt acolo.

ion lunguVom mai scoate la licitatie patru strazi pe investitii in acest an. Pe retele de termoficare, sunt un milion de euro prinsi si voi discuta cu asociatiile subiectul.

La data de 8 februarie, sunt 4 milioane lei incasari, 93% fata de anul trecut. La persoane fizice, e mai mare procentul cu 11 %.

Toata autoritatea pe achizitia site-ului de la Modern e a dlui Harsovschi integral. A coordonat achizitia si trebuie sa fim corecti, dar cred ca a fost o problema de comunicare. Nu e adusa factura si nu e facuta nici o plata. Astept sa vina sa vad ce s-a intamplat acolo. A fost o greseala de comunicare si s-au adus prejudicii la nivelul primăriei. Detaliile trebuie justificate de dl viceprimar care a coordonat achizitia.

Sigur ca am luat la cunostinta. S-a facut un sondaj la PNL si inteleg ca la nivel central se va lua o decizie. Cand va fi o pozitie oficiala a partidului voi comenta. Nu m-am inscris in PNL, dar daca corelam cu dorinta mea de a ma intoarce, lucrurile sunt posibile. Eu nu am facut declaratii dure la adresa nimanui. Politica e un lucru mai aparte. Eu sunt un om de dialog si nu am reprosuri la adresa nimanui. Nu vad nici un impediment de a colabora.

Daca va fi sa candidez, o voi face doar din partea PNL sau ca independent. Eu am ajutat orasul si am luat decizii pentru Suceava. Nu sunt un traseist. Eu am fost doar la PNL si la PDL si am facut-o doar in interesul sucevenilor. Daca voi candida, tot in interesul sucevenilor o voi face. Am fost contactat de conducerea centrala a partidului si am spus ca o voi face independent.”


Intră acum și în grupul de