Un tânăr de 17 ani a murit într-un accident grav produs la Cumpărătura


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 17 ani, din comuna Frumosu, a murit miercuri seara, într-un grav accident de circulație ce a avut loc în localitatea suceveană Cumpărătura.

pompieri smurd accident

Potrivit Poliției, un șofer în vârstă de 20 de ani, din comuna Şcheia, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un zid de beton, după care s-a răsturnat.

Imediat, la fața locului au ajuns și militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, cu o autospecială cu apă şi spumă şi modulul SMURD, împreună cu două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Mașina în care se aflau cei patru tineri a fost găsită răsturnată în afara părţii carosabile, la o diferenţă de nivel de aproximativ cinci metri, două persoane fiind încarcerate.

În urma accidentului, un tânăr de 17 ani, din comuna Frumosu, pasager în autoturism, a murit, iar șoferul și alți doi pasageri, unul de 18 ani, din comuna Frumosu şi celălalt de 19 ani, din comuna Şcheia, au fost răniți ușor.

Tânărul șofer a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. El s-a ales cu dosar penal. (Mihaela Tcaciuc)

 

 

 


Intră acum și în grupul de