Telefon furat dintr-o mașină parcată pe Aleea Lalelelor din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un autoturism parcat pe Aleea Lalelelor din municipiul Suceava a fost spart de hoți miercuri seara, din interior fiind sustras un telefon mobil.

geam spart masina

Poliția Județeană a informat că miercuri, în jurul orei 20.11, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat prin apel la 112 că persoane necunoscute i-au sustras din autoturism un telefon mobil, prin spargerea geamului de la portieră.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în cursul zilei bărbatul și-a parcat autoturismul pe strada Aleea Lalelelor din municipiul Suceava, iar în jurul orei 20.00 și-a amintit faptul că a uitat pe scaunul maşinii un telefon mobil și a revenit la autoturism, ocazie cu care a observat faptul că geamul portierei este spart, iar din interior a fost sustras telefonul, prejudiciul fiind de circa 600 lei”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

Oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de