„Trăiește-ți iubirea pe frecvențele Viva FM!”


Intră acum și în grupul de

Începând din această săptămână, Radio VIVA FM a demarat campania „Trăiește-ți iubirea pe frecvențele Viva FM!”, campanie dedicată lunii iubirii.

Ziar General - VD viva 16-01Astfel, până pe 24 februarie, cei interesaţi trebuie să trimită un sms cu tarif normal la 0737 500 300  cu numele orașului de unde ne ascultă și textul IUBIRE ( ex.Rădăuți IUBIRE)  și pot câștiga cine romantice, invitații la film și popcorn pentru o seara romantică la Cine Grand Botoșani, minunate aranjamente florale, torturi delicioase, precum și marele premiu, UN WEEKEND ALL INCLUSIVE la Pensiunea “Popasul Domnesc” din Voroneţ!

Campania este  realizată cu sprijinul: Pensiunea “Popasul Domnesc” din Voroneţ, Cine Grand Botoşani,  Florăria “QUEEN” din Suceava, Cofetăria “ Casa Dulce” din Botoşani, Hotel- Restaurant Balada Suceava, Pensiunea “IRISTAR” din Fălticeni, Restaurant  Popas Cucorani Botoşani, Casa Luca Music Pub din Rădăuţi. Premiile se acordă  pe 14 și pe 24  februarie, pe frecvențele în emisiunile Radio VIVA FM.

Campania „Trăiește-ți iubirea pe frecvențele Viva FM!” se derulează în perioada 10-24 februarie 2015.

Potrivit regulamentului de participare la concursurile VIVA FM, persoanele care au câștigat deja în cadrul acestei campanii, nu mai pot participa la concursul „Trăiește-ți iubirea pe frecvențele Viva FM!”.

Coordonatorul proiectului, Iulia Sîrghi, a declarat: ” Viva Fm sărbătorește luna iubirii! Dacă nu ştiţi cum să vă surprindeţi persoana iubită, avem noi câteva idei. Cupidonii de la Radio Viva FM au pregătit un program special și împreună cu partenerii vă oferă, pe 14 și pe 24 februarie multe cadouri, de la dulciuri la cine romantice, aranjamente florale și marele premiu un weekend all inclusive la Pensiunea “Popasul Domnesc” din Voroneţ!. Totul pentru că Radio Viva FM își iubește ascultatorii!!!!”.

 


Intră acum și în grupul de