Primarul Sucevei: 930 de câini au fost adoptați până acum în Germania


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu sustine conferinta de presa.

ion lungu (5)Ion Lungu:”Incepem intocmirea documentatiei pentru achizitia publica de noi contoare la scarile de bloc din municipiul Suceava.

Vrem sa incepem campania de curatenie. Probabil undeva spre 15 martie. Vreau si in acest an sa implicam asociatiile de proprietari ca sa faca cat mai multe lucruri bune. Voi propune in CL un concurs, <<Toti pentru curatenia orasului>>, ma voi implica personal si eu la activitatea de curatenie in cartiere. Suma totala de premiere a asociatiilor va fi de 50.000 de lei. Locul 1 va castiga 25.000 de lei.

930 de caini au fost adoptati pana acum in Germania. Azi mai avem 179 de caini comunitari in adapostul din Lunca Sucevei. Va trebui o strategie de sterilizare pe intreaga zona metropolitana daca vrem sa aiba vreun rezultat pe termen lung.

In sedinta CL voi intra cu o HCL cu bani pentru unitatile de cult. S-au cerut multe milioane de euro anul asta. Ca atare, voi propune pentru 40 de unitati suma de 4,4 milioane de lei. 500.000 lei pentru Arhiepscopie, unde a ars o cladire acolo. Fata de anul trecut suma e mai mare cu 10 %.”


Intră acum și în grupul de