Doi tineri din Udeşti care au jefuit o consăteancă, depistaţi cu câinele de urmă şi reţinuţi


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au depistat, miercuri, doi autori ai unei tâlhării comise în Udeşti, fiind folosit inclusiv câinele de urmă.

câinele de urmă

 

Astfel, Poliţia a fost sesizată marţi seara la ora 23.21 de un tânăr din municipiul Suceava  că bunica sa din satul Racova, comuna Udeşti, de 93 ani, a fost victima unei tâlhării.

 

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că marţi seara în jurul orei 22.00, două persoane, prin forţarea uşii principale de acces, au pătruns în locuinţa bătrânei, care locuieşte singură, pe care au împins-o şi i-au furat un televizor, sticle cu băuturi alcoolice, cerându-i totodată şi banii pe care îi are în casă.

 

Cu ocazia cercetării la faţa locului a fost folosit şi câinele de urmă, iar din coroborarea probelor şi a datelor obţinute au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei ca fiind doi tineri de 20 ani şi 24 de ani, ambii din satul Racova, comuna Udeşti.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru  „tâlhărie calificată”, autorii fiind reţinuţi pentru 24 de ore introduşi în arestul IPJ Suceava.(R.N.B.)


Intră acum și în grupul de