O suceveancă „blindată” cu ţigări de contrabandă a încercat să evite controlul în Vama Siret şi a fugit spre ieşirea din vamă


Intră acum și în grupul de

O suceveancă ce era „blindată” cu ţigări de contrabandă pe care le avea ascunse sub haine şi în poşetă, a încercat, vineri, să evite controlul vamal în Vama Siret şi a fugit spre ieşirea din punct.

frontiera politie vama

Potrivit Poliţiei de Frontieră, poliţiştii din cadrul PTF Siret au observat o femeie care, după ce a intrat în ţară, nu s-a prezentat la control, ci a mers pe sensul de ieşire din România.

Poliţiştii de frontieră au somat femeia să se oprească, însă aceasta a încercat să fugă spre ieşirea din punct înspre România.

Ea a fost şi identificată ca fiind o tânără de  28 de ani din judeţul Suceava.

Femeia a declarat poliţiştilor de frontieră că intenţiona să-şi ia o cafea de la tonomatul de cafea de pe sensul de ieşire din ţară, după care s-ar fi întors în Ucraina.

În urma controlului, au fost descoperite ascunse pe corp sub îmbrăcăminte, dar şi în poşeta acesteia, 210 pachete ţigări, marca Kent, de provenienţă ucraineană, în valoare de 2.100 lei.

Ţigările au fost confiscate , iar femeia este cercetată pentru contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat, precizează sursa citată. (N.B.)


Intră acum și în grupul de