Fotbal » Revin Thereau si Elton la Steaua?


Intră acum și în grupul de

Gigi Becali a revenit la gânduri mai bune în privinta achizitionarii jucatorilor straini la echipa sa. Odata cu venirea lui Marius Lacatus pe banca tehnica, patronul stelist vrea sa îl aduca înapoi pe atacantul francez Cyril Thereau, transferat în iunie la Anderlecht Bruxelles, pentru 2,9 milioane de euro. De asemenea, este posibila o revenire în Ghencea si a brazilianului Elton, de care este interesat noul antrenor.

Atacantul francez a semnat cu echipa belgiana un contract valabil pe patru sezoane, dar este nemultumit de faptul ca nu a reusit sa se acomodeze la actuala sa echipa, iar mai multe publicatii belgiene au anuntat ca francezul a primit mai multe oferte din România. „Thereau ma intereseaza. Nu eu am vrut sa plece de la Steaua, ci el. Acum sa vedem cât vor cere belgienii”, a declarat Gigi Becali.

Într-adevar, Thereau a plecat în vara din cauza iubitei sale. Desi la vremea respectiva Gigi Becali capatase o antipatie pentru jucatorii straini, Thereau s-a transferat la insistentele iubitei sale, care nu s-a putut acomoda deloc în România, stilul de viata din Capitala nefiind deloc în conformitate cu al ei. „Viata în Bucuresti nu a fost agreata de logodnica mea. De aceea am ales sa ne întoarcem într-un oras pe care îl cunoastem”, a declarat Cyril Thereau, la vremea respectiva, pentru cotidianul belgian La Derniere Heure.

Oficialii clubului Dinamo s-au declarat si ei interesati de achizitionarea lui Thereau, pe care îl vad un posibil înlocuitor al lui Claudiu Niculescu, cel care vrea sa paraseasca în iarna clubul din Stefan cel Mare.


Intră acum și în grupul de