Bărbat din Suceviţa pus sub control judiciar, după ce a amenințat și agresat doi polițiști


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Suceviţa, se află sub control judiciar timp de 60 de zile, fiind cercetat pentru săvârşirea a două infracțiuni de ultraj. El este acuzat că l-a agresat pe un polițist, iar pe un altul l-a amenințat cu moartea.

retinere politie arest mascat (1)

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, la data de 23 februarie 2016 s-a pus în mişcare acţiunea penală față de Petre Bobu, pentru săvârşirea a două infracțiuni de ultraj.

Procurorii susțin că luni seara, în jurul orelor 21.00, în timp ce se afla pe DN 17A, pe raza comunei Marginea, Petre Bobu l-a împins, tras de uniformă şi trântit la pământ pe un agent de poliție din localitate, cauzându-i escoriaţii la nivelul falangei distale a degetului II (index).

Ulterior, fiind imobilizat şi încătuşat, bărbatul a adresat ameninţări cu moartea și asupra unui alt agent de poliție din Marginea.

„Faptele au fost comise în condiţiile în care agentii de poliţie opriseră în prealabil pentru control pe DN 17A, pe raza comunei Marginea, o autoutilitară marca Fiat condusă de către martorul B.C. ce transporta cantitatea de 4 metri steri lemne de foc esenţă fag şi în care se afla şi inculpatul Petre Bobu căruia îi apartinea materialul lemnos şi care nu deţinea documente legale de transport, acesta încercând prin săvârşirea faptelor împiedicarea luării măsurii sancţionării contraventionale şi a confiscării materialului lemnos”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Sursa citată a precizat că inculpatul Petre Bobu a fost reținut timp de 24 de ore, iar începând de miercuri, 24 februarie 2016, se află sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de