Popovici: După anunţarea candidaţilor PNL am constatat că dreapta a rămas doar pe umerii Mişcării Populare. Vom amplifica valul pro-Băsescu din judeţ!


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Mişcării Populare Suceava, Corneliu Popovici, a declarat, miercuri, că a constatat, după anunţarea candidaţilor PNL la alegerile locale din judeţul Suceava, că liberalii nu au ţinut cont de prevederile statutare şi de criteriile de integritate pe care şi le-au asumat şi au candidaţi care au colaborat cu Securitatea, dar şi care sunt traseişti politici.

„Dreapta, din acest moment, a rămas doar pe umerii Mişcării Populare”, a spus Popovici într-o conferinţă de presă.

El s-a întrebat când vor primi liberalii în partid pe „torţionarul” Vişinescu, dacă acum validează candidaturi ale unor persoane ce au fost dovedite prin instanţă că au colaborat cu Securitatea, făcând referire la primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc.

corneliu popovici PMP suceava (3)

Popovici a spus că nu înţelege cum membri ai PNL care provin din familii ce au avut de suferit din cauza Securităţii pot fi colegi cu cei care i-au turnat la Securitate.

„Din foamea după voturi îşi ignoră propriile reguli”, a spus liderul MP Suceava.

Mai mult, Popovici a spus că Mişcarea Populară Suceava e singurul partid ce nu depinde de PSD sau de PNL precum ALDE, UNPR sau PRM şi că din acest motiv asupra membrilor MP se fac presiuni.

El a transmis un mesaj clar lui Gheorghe Flutur şi Cătălin Nechifor cărora le-a cerut să nu afecteze structura organizaţiei judeţene pentru că, în caz contrar, vor fi afectate negocierile cu Mişcarea Populară pentru constituirea majorităţilor în noile structuri alese după alegerile locale din 5 iunie.

„Vom ataca în forţă CJ Suceava şi vom amplifica valul pro-Băsescu”, a mai spus Popovici. (R.N.B.)


Intră acum și în grupul de