Bancpost Suceava a deschis o noua agentie


Intră acum și în grupul de

Într-o companie selecta, conducerea Bancpost Suceava a inaugurat în cartierul Burdujeni al municipiului resedinta de judet, o noua locatie în care îsi poate servi clientii la un standard înalt. Este vorba despre o noua agentie, cea de a 4-a din Suceava, al carei director este Ionut Marciuc.

La deschiderea noii agentii au participat personalitati ale vietii economice sucevene, panglica inaugurala fiind taiata de subprefectul judetului, Alexandru Baisanu, consilierul judetean Mihai Iacobescu si de directorul Diviziei Retele din cadrul Bancpost România, Catalina Balan, aceasta din urma explicând audientei ca „decizia pe care am luat-o de a ne extinde puternic în teritoriu ma face sa fiu sigura ca vom mai veni la Suceava”.

Managerul agentiei a declarat la deschidere ca este constient de sperantele care au fost puse în el si echipa foarte tânara pe care o are în subordine si a promis ca în foarte scurt timp va confirma asteptarile. Cu ocazia deschiderii agentiei au fost înmânate unui sucevean, Codru Gainariu, cheile de la un Peugeot Partner, premiu obtinut prin tragere la sorti de sucevean ca urmare a unei campanii derulate pe parcursul acestui an de Bancpost si care viza fidelizarea clientilor care schimbau valuta la ghiseele bancii. Codru Gainariu a fost norocosul câstigator, dintr-un numar de peste 17.500 de participanti.


Intră acum și în grupul de