Presedintele PSD le atrage atentia omologilor ca „demnitatea PSD-istilor nu-i de vanzare”


Intră acum și în grupul de

Presedintele Organizatiei judetene Suceava, Gavril Mîrza le-a cerut omologilor sai din judet sa renunte la a-i mai „corupe” pe alesii locali ai partidului sau cu diverse promisiuni „de miliarde lei”. „Fac un apel la liderii judeteni ai partidelor sa-mi lase primarii, viceprimarii si consilierii locali în pace. Si-au facut un obicei din a face presiuni. Îi ademenesc cu promisiuni de miliarde de lei pentru localitatile de unde provin acestia”, a spus vineri, într-o conferinta de presa, presedintele PSD.

Acesta sustine ca primeste de foarte multa vreme semnale ca se încearca pe toate canalele „transferul” de consilieri si primari la diverse partide, nedorind însa sa dea exemple concrete. Mai mult, presedintele PSD Suceava sustine ca în ultimul timp se apeleaza si la serviciile preotilor pentru a-i convinge pe primari PSD sa renunte la statutul lor de social-democrati.

„Unii politicieni mai iau cu ei si oameni cu sutane si-i poarta prin sate si prin primarii”, a spus liderul social-democratilor anuntând ca va face publica lista cu respectivele fete bisericesti „la timpul potrivit” dar si cu „minciunile care s-au spus”. „Demnitatea nu se cumpara cu bani galbeni, demnitatea PSD-istilor nu-i de vânzare”, a conchis Gavril Mîrza.


Intră acum și în grupul de