Curse Suceava-Bucureşti, cu frecvenţă de cinci zboruri pe săptămână, de marţi, în noul program Tarom


Intră acum și în grupul de

Tarom introduce, de marţi, cinci curse pe săptămână pe ruta Bucureşti-Suceava-Bucureşti, cu over-night pe Suceava.

Astfel, prima cursă va pleca marţi seara de pe Aeroportul Internaţional Otopeni la ora 21.20 şi va ateriza pe Aeroportul Internaţional Suceava la ora 22.30.

aeroport avion tarom (30)

Avionul va pleca spre Bucureşti miercuri dimineaţa la ora 5.55 şi va ajunge la Bucureşti la ora 7.10.

Potrivit noului program Tarom, până în 28 octombrie, cursele vor pleca de pe aeroportul bucureştean duminică, luni, marţi, miercuri şi joi la ora 21.20 şi vor ateriza pe Suceava la ora 22.30.

În zilele de luni, marţi, miercuri, joi şi vineri, cursa Tarom va decola de pe Suceava la ora 5.55 şi va ajunge la Bucureşti la ora 7.10.

De menţionat este că Tarom va zbura şi sâmbătă de pe Suceava în data de 27 august după ce cursa dinspre Bucureşti va ajunge vineri, 26 august pe Suceava.

Compania TAROM a anunţat în perioada 10 februarie-15 aprilie oferta de călătorie cu tarif zero pentru zborurile interne în conexiune cu zborurile internaționale TAROM.

 

Astfel, potrivit companiei, pentru toate biletele pe zborurile TAROM având destinație internațională, cumpărate în perioada 10 februarie – 15 aprilie 2016, pasagerii pot beneficia de transport gratuit*  (transfer) către destinația domestică operată în acest moment de Companie: Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Satu Mare, Suceava, Timișoara.

 

 

 

Oferta este valabilă pentru călătorii între România și destinații externe (atât pentru călătorii dus, cât și dus-întors).

 

Destinațiile pentru care se aplică ofertă: Alicante, Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chișinău, Dubai, Frankfurt, Geneva, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Londra, Madrid, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Valencia, Viena, Tel Aviv.

 

Oferta se aplică de asemenea, tarifelor de city-break TAROM Tours.

 

* Veţi achita doar preţul segmentelor internaţionale şi contravaloarea taxelor de aeroport pentru întregul itinerariu.

 

Biletele sunt disponibile la vânzare atât pe site-ul TAROM www.tarom.ro (și varianta mobilă m.tarom.ro) cât şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM.

 

Pentru toate călătoriile efectuate cu TAROM, atât domestic cât și internațional, beneficiați de servicii gratuite precum:

 

* Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână.

 

* Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil.

 

* Servicii gratuite la bord.

 

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).


Intră acum și în grupul de