Suceveni exasperaţi de claxoane din cauza unei maşini care a blocat o alee de aproape două zile


Intră acum și în grupul de

Suceveni din zona străzii Ştefan Dracinschi, unde o maşină parcată ilegal de aproape două zile a blocat o alee folosită intens, mai ales de părinţii care îşi duc şi îşi aduc copiii de la Grădiniţa Aşchiuţă, sunt exasperaţi pentru că cei care vin şi nu ştiu ca proprietarul a lăsat maşina şi a plecat, claxonează în speranţa că şoferul va veni şi va muta autoturismul.

După ce au văzut că situaţia devine de nesuportat,  locatarii din zonă au montat un afiş pe luneta maşinii parcate ilegal în care solicită şoferilor care nu pot să treacă să nu claxoneze pentru că proprietarul maşinii a lăsat-o acolo şi a plecat.

Auto blocat afis

Un cititor al site-ului NewsBucovina ne-a semnalat faptul că un autoturism parcat nereguleamentar pe strada Stefan Dracinschi din centrul municipiului Suceava a blocat accesul rutier în zona de câteva zile, iar poliția locală i-a aplicat deja două avertismente, problema nefiind însă soluționată.

Strada respectivă este folosită în special de riverani și mai ales de părinții care își duc copiii la grădinița din vecinătate iar în caz de urgență, din cauza vehicului respectiv ambulanța sau pompierii nu pot intra.

Citeşte mai multe despre aici


Intră acum și în grupul de