Au inceput deja pregatirile pentru sarbatorile de iarna


Intră acum și în grupul de

Primaria municipiului Suceava a demarat deja programul de înfrumusetare a orasului pentru perioada sarbatorilor de iarna. În acest sens, municipalitatea a comandat un set de iluminat ornamental pentru zonele din preajma fântânilor arteziene.
„Am avut o prima vizionare a acestui proiect de înfrumusetare. Vom confectiona patru brazi de Craciun, pe schelet metalic, îmbracat în cetina, care vor fi amplasati în patru zone importante din oras. La intrare dinspre Falticeni, pe esplanada Casei Culturii, lânga ceasul din Burdujeni, din intersectia Calea Unirii, cu Calea Burdujeni, si în Oraselul Copiilor din parcul Areni”, a explicat primarul Ion Lungu.
Confectionarea brazilor se va face cu costuri minime, de catre angajatii Directiei Domeniului Public. Edilul sef al Sucevei a precizat ca municipalitatea intentioneaza sa achizitioneze instalatii de iluminat ce vor fi montate în jurul fântânilor arteziene din zona centrala a municipiului, lumini care imita caderea apei, creând iluzia ca aceste fântâni functioneaza. Si în acest an, un accent deosebit se va pune pe zona centrala a Sucevei, Casa Culturii, Prefectura si Primaria Suceava, unde se vor monta ornamente luminoase, ghirlande si figurine. 
În acest an luminitele de Craciun se vor aprinde pe 1 Decembrie, de ziua nationala.


Intră acum și în grupul de